Ágeszli konyhája

Ágeszli konyhája

Sárgarépakrém

Akár kenyérre is kenhető

2015. november 12. - Bagneska

Hozzávalók:
3 közepes méretű sárgarépa
1 fej hagyma
4 ek. zabpehely
1 tk, magos mustár
só ízlés szerint

A répákat és a hagymát megpucolom, majd annyi vizet öntök rá, hogy ellepje. Fedő alatt puhára főzöm. A tűzről levéve hozzáadok 4 púpos evőkanál zabpelyhet, botmixerrel összeturmixolom, végül megbolondítom egy púpos teáskanál mustárral.
Ha folyósnak tűnik, érdemes várni, amíg kihűl, majd aztán javítani az állagán még egy kevés zabpehellyel vagy korpával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ageszlikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr458072118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása